Истината е, че НАТО има много последователна политика - да

...
 Истината е, че НАТО има много последователна политика - да
Коментари Харесай

Доц. Георги Цветков: Ако слушаме кремълската пропаганда, то Русия се бие на територията на Украйна с НАТО -небивалици

 Истината е, че НАТО има доста поредна политика - да подсигурява сигурността на страните-членки и да се избегне ескалация на спора в Украйна. Това акцентира известният боен специалист и анализатор доцент Георги Цветков. В случая не е имало нито едно обръщение, което да сочи по някакъв метод предпочитание на НАТО да ескалира спора.
 Това че Русия преглежда разполагането на отбранителни сили на НАТО в Източна Европа, като опасност против себе си, това е проблем на Русия, не на НАТО.
На мен ми се коства че в България има още веднъж друг дневен ред от този, който действително има в съюзните страни. Тук някои хора надали не се радваха, когато беше оповестено, че  ракетата, паднала в Полша е украинска. 

 В момента да се чака, че внезапно поради този случай ще има смяна на отношението към Украйна и към войната е неуместно. Още повече, че от началото на войната е ясно, че такива произшествия ще се случват сигурно! Това е като висящата пушка на стената. 
 Очевидно, без значение от всички съществуващи съюзни стратегии, фондове и американски и европейски, които целят да подсилят защитата на Украйна и Източна Европа, България ще стои настрана от този развой, добавя специалистът.

Вижте цялото изявление:

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР